4.093 vizualizări

Postările lui Dorin Chirtoacă pe rețelele de socializare ale, interpretate ironic în presă

Aflat în arest la domiciliu, primarul suspendat al Chișinăului, Dorin Chirtoacă, continuă să capteze atenția presei. Acesta a publicat joi, 14 septembrie, pe o rețea de socializare mai multe poze făcute acasă,  cu mesajul „Referendumul nu trece pragul”. Jurnaliștii au preluat fotografiile, dându-le conotații diferite. Bunăoară, Kp.md a notat în titlu: „În ajun de referendum, Chirtoacă delirează: a scris pe pragul casei mesaje stranii și îi amenință pe toți la rând”; iar Sputnik.md a titrat : „Isprava lui Chirtoacă. Ce a făcut liberalul pe pragul casei sale”. Agora.md  a ales un titlu neutru: „POZA ZILEI. „Referendumul nu trece pragul”, scris cu vopsea acasă la Chirtoacă”. Vedeți mai jos selecția de știri.

Накануне референдума Киртоакэ бредит: Исписал дом странными посланиями и грозит всем подряд

Очевидно, что собеседники в лице собак и кошек плохо влияют на мэра — людям становится сложно его понимать.
kp.md

POZA ZILEI. „Referendumul nu trece pragul”, scris cu vopsea acasă la Chirtoacă

Primarul suspendat de Chișinău pare să se „apăre” de referendum pe toate căile posibile. Dorin Chirtoacă, aflat în arest la domiciliu și-a vopsit pragul cu o inscripție „Refrendumu' nu trece pragu'”.
agora.md

Isprava lui Chirtoacă. Ce a făcut liberalul pe pragul casei sale

Aflat în arest la domiciliu, primarul suspendat al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, se pare că are timp berechet pe care îl irosește cum vrea.
sputnik.md