1.782 vizualizări

Postările politicienilor de pe Facebook, o ocazie pentru știri colorate pentru jurnaliști

Obișnuiți să facă știri din postările politicienilor pe Facebook, jurnaliștii nu au scăpat din vedere nici vacanța liberalului Mihai Ghimpu. Astfel, câteva fotografii din vacanța la țară a deputatului Mihai Ghimpu au devenit luni, 17 iulie, subiect de știre. Mai multe portaluri au preluat textul și imaginile postării de pe Facebook, iar titlurile știrilor au fost dintre cele mai colorate și diverse. Astfel, Sputnik.md a notat în titlul știrii „Mihai Ghimpu îngrijorează PL-ul: se retrage din politică?”, în timp ce Unimedia.info a scos în prim-plan reflecțiile politicianului: „Reflexii matinale, marca Mihai Ghimpu: ‘Un sat, un câine, un pește, oligarhi…’”, iar portalul Point.md a realizat un titlu mai puțin senzaționalist și a menționat neutru că „Mihai Ghimpu a publicat fotografii din weekendul petrecut la Colonița”.

Ultima postare a lui Mihai Ghimpu îngrijorează PL-ul: se retrage din politică?

Cei de la Partidul Liberal probabil s-au cam panicat după ce au văzut ce a postat recent pe pagina sa de Facebook liderul PL, Mihai Ghimpu.

Михай Гимпу поделился фото своего отдыха в Колонице

Похоже, что лидер Либеральной партии, Михай Гимпу, взял отпуск на пару месяцев раньше, чем официально закроется летняя сессия парламента. Уже более двух месяцев глава молдавских либералов отсутствует на заседаниях парламента.

Reflexii matinale, marca Mihai Ghimpu: „Un sat, un câine, un pește, oligarhi…”

Se pare că liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, și-a luat o vacanță cu câteva luni înainte de încheierea sesiunii Parlamentare. Deja de mai bine de două luni, președintele PL lipsește motivat de la ședințele legislative.