4.547 vizualizări

Sondajele politice în vizorul presei

Dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri anticipate, patru partide ar accede în Parlament. Este vorba de Partidul Socialiștilor, care ar acumula  31,2 la sută din voturi, Partidul „Acțiune și Solidaritate”- 14,2%, Platforma Demnitate și Adevăr și Partidul Democrat, ambele cu câte 4,4% din opțiunile de vot. Acestea sunt câteva din rezultatele sondajului lansat joi, 6 iulie, de CBA-AXA. Presa a urmărit cu atenție datele cercetării, știrile apărute în decursul zilei au fost dintre cele mai diverse, iar titlurile, ca de obicei, au făcut diferența. Portalul Actualitati.md a scos în prim-plan ascensiunea Partidului Socialiștilor, în timp de Deschide.md a evidențiat scăderea popularității unor formațiuni politice.  iar Unimedia.info a notat pe un ton echidistant că patru partide ar accede în Parlament. Vedeți mai jos selecția de știri.

Опрос: Социалисты уверенно берут большинство на следующих выборах

Об этом свидетельствуют данные редоставленным Центром Социологических исследований и Маркетинга CBS-AXA , обнародованные в четверг в Кишиневе, сообщает Actualitati.md.
actualitati.md

(sondaj) Patru partide ar accede în Parlament dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri Parlamentare

Dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri anticipate, doar patru partide ar accede în Parlament. Este vorba de Partidul Socialiștilor, Partidul Acțiune și Solidaritate, Partidul Platforma Demnitate și Adevăr și Partidul Democrat.
unimedia.info

Sondaj CBS-AXA // Aproape toate partidele sunt în cădere liberă

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare anticipate, Partidul Socialiștilor (PSRM) ar obține cel mai bun rezultat - 31,2%. Acest fapt reiese din rezultatele sondajului socio-politic efectuat de Centrul de Investigații Sociologice și Marketing CBS-AXA.
deschide.md