3.529 vizualizări

Schimbul de replici al politicienilor, prilej de titluri eclatante

Presa a fost cu ochii pe deputații moldoveni, care s-au reunit vineri, 9 iunie, în ședința Parlamentului. Protagoniștii zilei au fost proaspătul vicepreședinte al Parlamentului, Iurie Leancă, și liderul comuniștilor, Vladimir Voronin. Cei doi au avut un schimb de replici, întrucât Vladimir Voronin a ținut să-l felicite pe Iurie Leancă pentru noua sa funcție de vicepreședinte al Parlamentului, făcând în același timp și o remarcă critică.

Ulterior, declarațiile celor doi s-au transformat în știri pentru majoritatea instituțiilor media de la noi. Materialele au fost dintre cele mai diverse, însă conținutul replicilor s-a regăsit aproape peste tot. Vedeți mai jos selecția de știri.

Replici tăioase în Parlament. Vladimir Voronin l-a felicitat în derâdere pe noul vicepreşedinte al legislativului Iurie Leancă

Replici acide în Parlament. Vladimir Voronin l-a felicitat în derâdere pe noul vicepreşedinte al legislativului Iurie Leancă, dar i-a sugerat că locul său e alături de Vlad Filat, nu în prezidium.
publika.md

Schimb de replici în Parlament: „Locul dvs. este lângă Filat” – „Ați venit cu un Moscvici, dar ați plecat cu mașini și case luxoase”

Un schimb de replici dure a avut loc la ședința de astăzi a Parlamentului. Vladimir Voronin, liderul Partidului Comuniștilor din Moldova, l-a felicitat pe Iurie Leancă pentru noua sa funcție de vicepreședinte al Parlamentului.
zdg.md

(video) Replici dure în Parlament. Voronin: Locul lui Leancă nu e lângă Candu. Leancă: Nu stă în firea mea să cobor la nivelul dumneavoastră

Schimb de replici acide în Parlament între Vladimir Voronin și vicepreședintele Parlamentului, Iurie Leancă. Voronin l-a acuzat pe Leancă că a fost părtaș la furtul a 11 miliarde de lei de la BEM.
unimdia.info