3.544 vizualizări

Coaliția Usatîi – Jirinovski, între adulațiune politică și curiozitate mediatică

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi și șeful liberal-democraților ruși, Vladimir Jirinovski, au semnat astăzi la Moscova un acord de colaborare. În cadrul întrevederii, Vladimir Jirinovski a declarat că își dorește relații bune cu Republica Moldova și că manifestă simpatie pentru partidul condus de Renato Usatîi. La rândul său, liderul „Partidului Nostru” a spus că are ce învăța de la liberal-democrații ruși și că împărtășește „valorile” promovate de aceștia. Presa de la Chișinău a relatat pe larg despre întâlnirea celor doi de la Moscova, iar titlurile știrilor au fost dintre cele mai diverse. Agora.md a pus accentul pe adulațiunea lui Renato Usatîi față de Vladimir Jirinovski: „Sunteți un politician de talie mondială”; portalul Independent.md a scos în prim-plan declarațiile șefului liberal-democraților ruși, prin care aceata a explicat de ce a ales să coopereze cu „Partidul Nostru”: „Bine că nu m-am legat cu Filat. Renato este mult mai aproape”; iar Unimedia.info a ales un titlu mai neutru: „Coaliție Usatîi – Jirinovski: Semnarea acordului de colaborare dintre Partidul Liberal Democrat din Rusia și „Partidul Nostru”. Vedeți mai jos selecția de știri.

Usatîi și Jirinovski au semnat un acord de colaborare: Sunteți un politician de talie mondială

Partidul Liberal Democrat din Rusia, condus de Vladimir Jirinovski și Partidul Nostru, al cărui lider este Renato Usatîi, au semnat, la Moscova, un acord de colaborare.
agora.md

(video) Coaliție Usatîi - Jirinovski: Semnarea acordului de colaborare dintre Partidul Liberal Democrat din Rusia și Partidul Nostru

Semnarea acordului de colaborare dintre Partidul Liberal Democrat din Rusia și Partidul Nostru. La Moscova, liderii celor două formațiuni, Renato Usatîi și politicanul ultranaționalist rus, Vladimir Jirinovski vor semna documentul de apropiere a celor 2 partide.
unimedia.info

Acord de colaborare PLDR-„Partidul Nostru”. Jirinovski: Bine că nu m-am legat cu Filat. Renato este mult mai aproape

„Partidul Nostru” din Republica Moldova și Partidul Liberal Democrat din Rusia au semnat astăzi un acord de colaborare între cele două formațiuni.
independent.md