4.037 vizualizări

Presa despre finalul de mandat al președintelui Timofti

La 22 decembrie, în ultima zi de mandat, președintele Nicolae Timofti a acordat un interviu publicației „Timpul”. El a făcut o retrospectivă a anilor în care a fost șef al statului, a vorbit despre greșelile pe care le-a comis, a apreciat potențialul actualului Guvern și a descris relația pe care o are cu vicepreședintele PD, Vlad Plahotniuc. Presa de la Chișinău a preluat rapid destăinuirile președintelui, iar majoritatea s-a axat pe declarațiile privind relația acestuia cu Vlad Plahotniuc. Vedeți mai jos interviul integral, dar și știrile realizate de două instituții media.

Timofti: "I-am spus și lui Plahotniuc că nu am avut dreptate și o să corectez public afirmația"

Președintele în exerciţiu, Nicolae Timofti, regretă declarațiile pe care le-a făcut în privința lui Vlad Plahotniuc, prim-vicepreședintele PDM, precum că la comanda acestuia se fabrică dosare familiei sale.
publika.md

Președintele Nicolae Timofti: „Noul șef de stat e bine să înțeleagă că este președintele tuturor cetățenilor țării”

La finalul mandatului său, cel de-al patrulea președinte al Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a prins curajul să răspundă la câteva întrebări pentru ziarul TIMPUL referitor la unele momente grele în calitate de președinte de țară.
timpul.md

Timofti mai sincer ca niciodată: Am făcut o declarație la emoții

Nicolae Timofti susține că pe parcursul anilor de activitate a făcut mai multe greșeli, iar una dintre ele l-ar fi vizat direct pe Vlad Plahotniuc.
publika.md