6.805 vizualizări

Mandatul de arest a lui Veaceslav Platon, breaking-news și titluri de senzație

Procurorul Viorel Morari din cadrul Procuraturii Anticorupţie a anunțat, în cadrul unui briefing susținut luni, 25 iulie, că omul de afaceri Veaceslav Platon este învinuit că ar fi beneficiat de credite neperformante în sumă de 800 de milioane de lei de la „Banca de Economii”. Potrivit procurorilor Anticorupţie, pe numele lui Platon a fost emis un mandat de arest pe 30 de zile și că acesta este dat în urmărire generală. Anunțul lui Viorel Morari s-a transformat rapid în breaking-news, presa concentrându-se cu predilecție pe acest subiect. Totuși, titlurile au făcut marea diferență, dovadă și articolele din selecția de mai jos.

JAFUL SECOLULUI. Veaceslav Platon, dat în urmărire internațională. Procurorii îl bănuiesc că a furat 800.000.000 de lei

Veaceaslav Platon, supranumit în presă și „raiderul nr. 1 în CSI”, este bănuit a fost implicat direct în delapidarea banilor din Banca de Economii. Declarația a fost făcută luni de către șeful Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, în cadrul unui briefing de presă.
argumentul.info

Veaceslav Platon, anuntat in cautare internationala. Procurorii au obtinut mandat de arest pentru 30 de zile pe numele acestuia - VIDEO

In urma perchezitiilor de astazi la mai multe banci si firme din capitala, doua persoane au fost retinute, iar pe numele lui Veaceslav Platon a fost emis un mandat de arest pentru 30 de zile.
inprofunzime.md

Jaful bancar: Veaceslav Platon, căutat în toată lumea!

Viorel Morari, șeful Procuraturii Anticorupție a declarat în cadrul unui briefing de presă că Veaceaslav Platon este bănuit cu referire la delapidarea banilor din Banca de Economii.
hotnews.md