5.288 vizualizări

Renato Usatîi, „favoritul” presei

Ieșirea la rampă a lui Renato Usatîi în seara zilei de 21 iulie, în cadrul emisiunii Puterea a Patra” de la postul de televiziune N4, s-a lăsat cu numeroase ecouri a doua zi. Ieșit parcă din conul de umbră în care s-a aflat în ultimul timp, primarul or. Bălți a profit de ocazie și s-a avântat într-o serie de declarațiii care, bineînțeles, s-au transformat rapid în știri. Jurnaliștii au selectat după bunul lor plac spusele politicianului, iar în ce mod le-a reușit, vedeți în selecția de știri de mai jos.

Usatîi s-a întâlnit de 2 ori cu Plahotniuc, în iunie: Mi-a propus 1,5 milioane de dolari

Oligarhul Vladimir Plahotniuc și primarul de Bălți Renato Usatîi s-au întâlnit de două ori în luna iunie a acestui an, la Global Business Center.
rtr.md

FOCUS. Renato Usatîi: Plahotniuc are noroc că eu m-am îndrăgostit

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi a făcut mai multe declarații în privința relației sale cu Vladimir Plahotniuc. El susține că va lupta în continuare contra acestuia, dar la moment este ocupat cu pregătirile de nuntă.
agora.md

„Candidatul de care are frică Plahotniuc şi care va aduce ţara la anticipate este Andrei Năstase”

Singurul candidat de care se teme Plahotniuc este liderul Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase. Este declaraţia primarului de Bălţi, Renato Usatîi, care mai spune că preşedintele PPDA este cel care va putea aduce ţara la alegeri anticipate, eliminând orice implicare a oligarhului în acestea.
jurnal.md