4.731 vizualizări

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Filip, reflectată nuanțat de jurnaliști

Deputații socialiști, liberal-democrați și comuniști au înregistrat joi, 21 iulie, o moțiune de cenzură împotriva Guvernului. Parlamentarii îi reproșează lui Filip că ar fi incompetent și împotriva poporului. Moţiunea a fost înaintată după ce Legislativul nu a susţinut iniţiativa deputaţilor socialişti de a include în ordinea de zi de săptămâna viitoare audierea premierului privind activitatea Guvernului în primul semestru al anului 2016. După cum era și de așteptat, evenimentul a intrat rapid pe agenda jurnaliștilor, care la rândul lor au tratat nuanțat subiectul.

Moţiune de cenzură împotriva Guvernului Filip: „Această guvernare ne hrăneşte cu promisiuni şi vorbe false”

Legislatorii din fracţiunea PLDM au semnat moţiunea de cenzură împotriva activităţii Guvernului Filip depusă de socialişti. Anunţul a fost făcut cu puţin timp în urmă de preşedintele fracţiunii PLDM, Tudor Deliu.
jurnal.md

DOC. Textul moțiunii de cenzură contra guvernului Filip

Deputații socialiști, liberal-democrați și comuniști au înregistrat astăzi o moțiune simplă împotriva Guvernului Filip. Aceștia îi reproșează șefului de executiv că ar fi incompetent și împotriva poporului.
agora.md

Socialiștii și liberal-democrații vor să pună bețe în roate Guvernului. Au depus o moțiune de cenzură

O nouă coaliție minoritară în Parlament. Liberal-democrații, declarați proeuropeni, au subsemnat, împreună cu trei comuniști, moțiunii de cenzură inițiată de socialiștii pro-estici.
publika.md