5.946 vizualizări

Replicile tăioase ale lui Iurie Leancă, garnitura știrilor „perfecte”

Declarațiile făcute de liderul PPEM, Iurie Leancă, în seara zilei de 12 iulie, în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la postul de televiziune „TVR Moldova”, au prins rapid contur de știre. Acestea au curs gârlă dis-de-dimineață, jurnaliștii scoțând în prim-plan afirmațiile fostului premier despre discuțiile purtate de către partidele de centru-dreapta pentru desemnarea unui candidat comun la alegerile prezidențiale din toamnă. În special, s-a pus accent pe replicile tăioase la adresa potențialilor colegi electorali… Cum și dacă le-a reușit reporterilor să transmită fidel mesajul politicianului, vedeți în selecția de știri de mai jos.

Leancă:Vom renunța la „candidatul comun”. DA mă biciuiește cu minciuni

Ideea unui candidat comun de centru-dreapta la prezidenţialele din toamnă va rămâne, cel mai probabil, la nivel de discuţii, partidele urmând să meargă în alegeri cu proprii candidaţi, a declarat în cadrul emisiunii „Punctul de Azi” de la TVR Moldova liderul PPEM Iurie Leancă, care consideră că unele părți antrenate în dialog nu au respectat pactul de neagresiune convenit anterior.
deschide.md

Iurie Leancă: Discuţiile privind desemnarea unui candidat comun nu au fost sincere

Discuţiile privind desemnarea unui candidat comun la prezidenţiale din partea Platformei „DA”, PAS, PLDM şi PPEM mai mult s-au mimat şi nu au fost sincere. Declaraţia a fost făcută de liderul PPEM, Iurie Leancă, în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la postul de televiziune „TVR Moldova”, transmite IPN.
ipn.md

Iurie Leanca: "Sunt permanent atacat, este un atac concertat din partea Platformei „DA”"

Discutiile privind desemnarea unui candidat comun la prezidentiale din partea Platformei „DA”, PAS, PLDM si PPEM mai mult s-au mimat si nu au fost sincere. Declaratia a fost facuta de liderul PPEM, Iurie Leanca, in cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la postul de televiziune „TVR Moldova”, transmite IPN.
inprofunzime.md