5.912 vizualizări

Mihail Gofman, în vizorul presei inclusiv la Washington

Mihail Gofman, fostul şef-adjunct al Serviciului prevenire şi combatere a spălării banilor din cadrul CNA, se află într-o vizită de lucru în SUA. Gofman susține că  la Washington va avea mai multe întâlniri cu funcționari publici și va oferi consultanță. Asta în timp ce la Chișinău, Gofman  este așteptat pentru audieri la Procuratura Generală. Acest subiect, bineînțeles,  a provocat interesul presei. Astfel, unii jurnaliști s-au aventurat în diverse interpretări privind motivul aflării lui Gofman în Statele Unite, iar alții au mers pe o notă mai neutră.

Gofman și-a aranjat o companie americană de consultanță ca să-l scape de audierile la procuratură

Fostul angajat al CNA Mihail Gofman a fugit tocmai în SUA de audierile de la procuratură. După ce a refuzat de două ori să meargă la audieri, acesta și-a angajat, se pare, și o companie de consultanță care încearcă să-i amâne întrevederea cu procurorii.
argumentul.info

Mihail Gofman a plecat în SUA să ofere consultanță. „E vorba și despre furtul miliardului”

Fostul şef-adjunct al Serviciului prevenire şi combatere a spălării banilor din cadrul CNA, Mihail Gofman, se află în SUA, scrie Newsmaker.md. Acesta se află într-o vizită de lucru, fapt despre care a informat Procuratura Anticorupție.
agora.md

Mihail Gofman ar putea fi adus silit pentru audieri. Se află în SUA, dar nu a anunțat procurorii

Ar putea fi adus forțat la audieri! Fostul şef-adjunct al Serviciului Prevenirea şi Combaterea Spălării Banilor din cadrul CNA Mihail Gofman, citat pentru a treia oară la Procuratura Anticorupție, nu s-a prezentat nici de această dată.
realitatea.md