4.825 vizualizări

Mesajul ambasadorului SUA, în nuanțe de la neutru la triumfalist

Premierul Pavel Filip a avut miercuri, 22 iunie, o întrevedere cu Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chișinău, James D. Pettit. Oficialii au discutat despre agenda de reforme, precum și despre consolidarea relațiilor dintre cele două state. Întâlnirea de la Guvern a ajuns rapid și pe agenda jurnaliștilor, care au nuanțat mesajul ambasadorului american prin titluri de la neutre la triumfaliste.

SUA sunt mulțumite de ritmul reformelor din Moldova și-l felicită pe Pavel Filip cu aceasta ocazie (FOTO)

Prim-ministrul Pavel Filip a avut o întrevedere cu Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chişinău, James D. Pettit, în cadrul căreia s-a discutat despre implementarea agendei de reforme şi măsurile de impulsionare a relaţiilor Republicii Moldova cu partenerii externi.
publika.md

Premierul a discutat agenda de reforme a Guvernului cu Ambasadorul SUA in Republica Moldova

Prim-ministrul Pavel Filip a avut, astazi, o intrevedere cu Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chisinau, James D. Pettit, in cadrul careia s-a discutat despre implementarea agendei de reforme si masurile de impulsionare a relatiilor Republicii Moldova cu partenerii externi.
inprofunzime.md

Ambasadorul SUA în RM: În general sîntem satisfăcuți cu pașii de reformă

Prim-ministrul Pavel Filip a avut, astăzi, o întrevedere cu Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chişinău, James D. Pettit, în cadrul căreia s-a discutat despre implementarea agendei de reforme şi măsurile de impulsionare a relaţiilor Republicii Moldova cu partenerii externi, transmite CURENTUL.
curentul.md