5.309 vizualizări

Raport liberal de Ziua morții lui Eminescu

În 2016, la 15 iunie, jurnaliștii nu au putut să se limiteze, tradițional, doar la a-i întreba pe politicieni dacă știu vreun vers din Eminescu, de la a cărui moarte în această zi s-au împlinit 127 de ani. Pentru că tot la 15 iunie 2016 primarul Dorin Chirtoacă a hotărât să-și facă public raportul pentru primul an de activitate din cel de-al treilea mandat. Ca de obicei, edilul capitalei a ieșit la raport înconjurat de echipa sa de la Primărie, dar și de colegii din Partidul Liberal – inclusiv unii miniștri care, în mod normal, ar fi trebuit să fie la lucru la acea oră… Raportul a intrat imediat sub lupa presei. Toți jurnaliștii au menționat însă că realizările enumerate în document sunt departe ce ceea ce se întâmplă, zilnic, în oraș…

VIDEO. Raportul lui Chirtoacă la 9 ani: Sub fluierături și zgomot de vuvuzelă

Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă a prezentat astăzi raportul de activitate la 9 ani de mandat. Discursul său a fost la un moment dat bruiat de către zgomotele unor protestatari care l-au fluierat, au folosit vuvuzelele și au strigat „Jos Chirtoacă”.
Agora.md

Dorin Chirtoacă şi-a prezentat raportul de activitate

Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, şi-a prezentat miercuri, 15 iunie, raportul de activitate la un an de când a fost reales în această funcţie. Edilul a punctat realizările, obiectivele, dar şi problemele existente în municipiu.
IPN.MD

RAPORT // Un grup de cetățeni i-a cerut astăzi DEMISIA lui Chirtoacă, dar edilul promite INVESTIȚII de circa un miliard de euro în municipiul Chișinău

Primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă, care a prezentat astăzi raportul său de activitate pentru ultimii nouă ani, nu a vrut să audă de doleanțele unor locuitori ai capitalei care i-au cerut demisia, în schimb a promis investiții masive în următorii ani în Chișinău.
Ziarulnational.md