6.054 vizualizări

Andrei Năstase, citat selectiv cu declarațiile făcute la emisiunea lui Gheorghe Gonța

Declarațiile lui Andrei Năstase, liderul Partidului „DA”, făcute în seara de 3 iunie în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4, nu s-au lăsat fără ecouri. Presa de la Chișinău a alocat spații ample acestui subiect și, astfel, declarațiile politicianului s-au transformat rapid în știri. Singura diferență este că fiecare instituție media a selectat doar răspunsurile care convin politicii sale. Vedeți mai jos cât de bine le-a reușit – sau nu le-a reușit – jurnaliștilor să facă selecția cu pricina.

Liderul Partidului "DA", Andrei Năstase, RECUNOAŞTE că a transferat bani pe conturile mamei sale

Liderul Partidului "DA", Andrei Năstase, recunoaşte că a transferat bani pe conturile mamei sale şi a soacrei. Declaraţiile au fost făcute de liderul Partidului "DA", în spatele căruia se află interlopii fugari, Țopa, în cadrul unei emisiuni la N4.
publika.md

Andrei Nastase: "Avem nevoie un candidat agreat atat de stanga, cat si de dreapta"

Platforma „Demnitate si Adevar” opteaza pentru un candidat comun al opozitiei pentru alegerile prezidentiale, care sa fie agreat atat de dreapta, cat si de stanga.
inprofunzime.md

(VIDEO) Andrei Năstase dezvăluie cu ce se ocupă Victor și Viorel Țopa în Germania

Oamenii de afaceri Victor și Viorel Țopa, condamnați în Republica Moldova la ani grei de închisoare după ce au ieșit cu dezvăluiri în presă despre actualul coordonator al alianței de guvernare de la Chișinău, Vladimir Plahotniuc, fac afaceri în Germania și se se află sub „adăpostul” autorităților acestui stat.
independent.md