107.292 vizualizări

,,Nunta” sau „o masă de sărbătoare”, care este reacția premierului Ion Chicu despre evenimentul din 28 august

Premierul Ion Chicu a confirmat că fiul său mai mare și-a celebrat căsătoria, pe 28 august, dar a spus că a fost doar „o masă de sărbătoare”, la care a participat un cerc restrâns de persoane, iar nunta care urma să aibă loc pe 30 august a fost anulată. Chicu a făcut aceste declarații, marți, 1 septembrie, la televiziunea TVR-Moldova, după zile de speculații ale presei despre faptul că fiul său ar fi făcut nuntă în plină pandemie. Jurnaliștii nu au putut trece cu vederea aceste afirmații, care rapid s-au transformat în știri, dintre cele mai diverse. Așadar, Infoprut.ro a titrat pe un ton zeflemitor: «Premierul Republicii Moldova, prins cu mâța în sac pe seama fiului: ,,Nu a fost nuntă. Copiii au vrut să organizeze o masă” ». Timpul.md a adoptat o abordare mai critică, în care s-au strecurat și judecăți de valoare: «Premierul Chicu îi crede pe moldoveni PROȘTI?! „N-a fost o NUNTĂ ci o… masă de sărbătoare”». Europalibera.org a relatat subiectul neutru și detașat: «Premierul Ion Chicu spune că nunta fiului său a fost doar „o masă de sărbătoare” », la care a participat un cerc restrâns de personae. Vedeți mai jos selecția de știri.

Premierul Republicii Moldova, prins cu mâța în sac pe seama fiului: ,,Nu a fost nuntă. Copiii au vrut să organizeze o masă”

Ion Chicu, premierul de la Chișinău, a recunoscut că vineri, 28 august 2020, a fost organizată „o masă de sărbătoare” în familia sa, dar nu o nuntă. Mai mult, sursa a declarat că, în cadrul evenimentului respectiv, nu au fost încălcate regulile instituite de Comisia Națională Extraordinară în sănătatea publică.
Infoprut.ro

Premierul Ion Chicu spune că nunta fiului său a fost doar „o masă de sărbătoare”, la care a participat un cerc restrâns de persoane

Premierul Ion Chicu a confirmat că unul din cei doi fii ai săi și-a celebrat căsătoria, pe 28 august, dar a spus că a fost doar „o masă de sărbătoare”, la care a participat un cerc restrâns de persoane, iar nunta care urma să aibă loc pe 30 august a fost anulată.
Europalibera.org

Premierul Chicu îi crede pe moldoveni PROȘTI?! „N-a fost o NUNTĂ ci o... masă de sărbătoare”

Premierul Ion Chicu recunoaște că pe 28 august a „fost organizată o masă de sărbătoare” cu ocazia căsătoriei fiului său, însă spune că s-au respectat distanța socială și toate regulile stabilite de Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică, pe care o conduce.
Timpul.md