3.337 vizualizări

„Circul și pâinea” de la întâlnirea tinerilor PDM

Duminică, 2 iunie, Partidul Democrat din Moldova (PDM) a organizat, la Complexul etno-cultural „Vatra”, o întrunire cu aripa tânără a formațiunii. Potrivit organizatorilor, la eveniment au participat circa șapte mii de persoane, iar președintele PDM, Vlad Plahotniuc a ținut un discurs în cadrul acesteia. Adunarea de weekend a democraților a fost supravegheată de poliție, în frunte cu șeful Inspectoratului Național de Patrulare, iar accesul presei la eveniment a fost îngrădit de către reprezentanții Serviciului Protecție și Pază de Stat.

Presa a relatat în mod diferit evenimentul, iar unele media au prezentat selectiv informația. Publika.md, bunăoară, a realizat un reportaj pe un ton triumfalist: „Sunt puternici, energici și sunt gata să lupte pentru Moldova. Este vorba despre aripa tânără a Partidului Democrat”, „Vlad Plahotniuc a făcut baie de mulțime”. Mesaj.md a atras atenția asupra unui detaliu, și anume, în ce mod a ajuns liderul democrat, Vlad Plahotniuc, la eveniment „APE LIMPEZITE: S-a aflat unde a mers cu motocicleta liderul PDM, Vlad Plahotniuc”. Zdg.md a avut o abordare mai critică, fără a face capital de imagine: „VIDEO/ Distracție și mașini de lux: Ce s-a discutat la întâlnirea tinerilor democrați”. Vedeți mai jos selecția de știri.

Tineretul democrat a participat la o acţiune cultural-sportivă de amploare. Vlad Plahotniuc a făcut baie de mulţime

Sunt puternici, energici şi sunt gata să lupte pentru Moldova. Este vorba despre aripa tânără a Partidului Democrat din Moldova, care a participat la o acţiune cultural-sportivă de amploare și care a adunat peste şapte mii de persoane. La eveniment a venit și liderul formaţiunii, Vlad Plahotniuc.
publika.md

VIDEO/ Distracție și mașini de lux: Ce s-a discutat la întâlnirea tinerilor democrați

Cu câteva zile înainte de manifestațiile în masă anunțate între 5-9 iunie, PDM a organizat o întrunire cu tineretul democrat la complexul etno-cultural Vatra.
zdg.md

APE LIMPEZITE: S-a aflat unde a mers cu motocicleta liderul PDM, Vlad Plahotniuc

Liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a fost astăzi surprins pe o motocicletă la o benzinărie la ieșirea din orașul Strășeni, scrie telegraph.md.
mesaj.md