3.296 vizualizări

Cum a văzut presa revenirea lui Vlad Plahotniuc în spațiul public

După o absență de câteva săptămâni din spațiul public, liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, a transmis vineri, 31 mai, în cadrul unui briefing, un mesaj adresat atât oponenților, cât și susținătorilor săi. Acesta a făcut câteva precizări privind starea lui de sănătate; i-a atenționat pe unii politicieni – fără a specifica la cine exact se referă – să „nu-și facă planuri mari sau chiar deloc”; și a menționat că „…în curând vine o perioadă în care o să ne vedem mai des”. „E timpul să trecem la normalitate”, a adăugat Vlad Plahotniuc și… a părăsit sala.

Presa a relatat imediat despre mesajul liderului PDM, făcut public în debutul briefingului formațiunii, iar diferența au făcut-o unghiul de abordare și titlurile știrilor. Telegraph.md a sos în evidență avertismentele lui Vlad Plahotniuc: „(video) Vlad Plahotniuc își avertizează oponenții! „Nu vă agitați, o să am grijă de toți””. Jurnaliștii de la Cotidianul.md au observat intervenția scurtă a lui Vlad Plahotniuc și tradiționalul refuz de a răspunde la vreo întrebare: „(VIDEO) Plahotniuc a apărut pentru două minute în fața presei pentru a-și „liniști” susținătorii”. Unimedia.info a relatat neutru și echidistant, titrând: „Mesajul lui Plahotniuc: „Acelor politicieni supraexcitați le transmit: nu vă prea agitați, nu vă faceți planuri mari sau chiar deloc””. Vedeți mai jos selecția de știri.

(video) Vlad Plahotniuc își avertizează oponenții! „Nu vă agitați, o să am grijă de toți”

După 8 săptămâni de pauză, președintele Partidului Democrat din Moldova, a revenit în spațiul public, susținând un briefing de presă. În cadrul acestuia, liderul democraților a declarat că a ieșit să se salute cu jurnaliștii și să vadă aceștia că este totul sub control și starea sa de sănătate este una foarte bună.
telegraph.md

Mesajul lui Plahotniuc: „Acelor politicieni supraexcitați le transmit: nu vă prea agitați, nu vă faceți planuri mari sau chiar deloc”

Vlad Plahotniuc a transmis un mesaj în debutul briefingului de presă. Liderul PD i-a atenționat pe unii politicieni, fără a specifica cine anume, să „nu-și facă planuri mari sau chiar deloc”.
unimedia.info

(VIDEO) Plahotniuc a apărut pentru două minute în fața presei pentru a-și „liniști” susținătorii

Liderul PD, Vladimir Plahotniuc, a reapărut în fața presei după aproape două luni de absență. El a vorbit însă doar două minute, refuzând și de această dată să răspundă la vreo întrebare.
cotidianul.md