3.911 vizualizări

Vizita lui Vlad Plahotniuc la Spitalul Clinic Republican: imagine lustruită sau folosirea resursei administrative?

Liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, a avut marți, 19 februarie, o întâlnire electorală cu medicii și rezidenții de la Spitalul Clinic Republican din Chișinău. În cadrul evenimentului directorul instituției, Anatol Ciubotaru, a prezentat raportul de activitate din ultimii trei ani, dar și planurile de viitor ale instituției. De asemenea, au fost trecute în revistă principalele realizările ale PDM în domeniul ocrotirii sănătății, iar oamenii au fost îndemnați de către șeful instituției medicale să voteze formațiunea. Subiectul a fost reflectat diferite de mass-media. Publika.md a relatat pe un ton victorios despre creșterile salariale datorate reformelor înfăptuite de PDM, iar portalul Evenimentul.md a titrat: „Medicii de la Spitalul Clinic Republican cer sprijinul lui Vlad Plahotniuc pentru a face condiții mai bune în spitale”. Acest titlu, dar și știrea în întregime au creat o imagine favorabilă partidului și liderului acestuia, Vlad Plahotniuc. În schimb, TV8.md s-a detașat de preferințe politice și a adoptat un ton mai critic în abordarea subiectului. Jurnaliștii de la acest post TV s-au întrebat de ce în timpul orelor de muncă se desfășoară întâlniri electorale și au încercat să găsească răspunsul. Vedeți mai jos selecția de știri.

REFORMELE DAU REZULTATE. Lefurile medicilor de la Spitalul Republican au crescut

Vocația, profesionalismul și dorința medicilor de a evolua în domeniu au făcut ca Spitalul Clinic Republican "Timofei Moşneaga" din Capitală să devină o instituţie medicală model.
publika.md

/VIDEO/ Dare de seamă „electorală”. Vlad Plahotniuc s-a întâlnit în timpul orelor de muncă cu medicii de la Spitalul Republican

Telegram Întâlnire electorală la spitalul Republican, din contul orelor de muncă. Medici și rezidenți au umplut sala de conferințe a spitalului pentru a asculta darea de seamă anuală, dar și discursul electoral al lui Vlad Plahotniuc.
tv8.md

Medicii de la Spitalul Clinic Republican cer sprijinul lui Vlad Plahotniuc pentru a face condiții mai bune în spitale

La Spitalul Clinic Republican Timofei Moșneaga va fi deschisă o secție pentru cardio-chirurgia nou-născuților și vor fi reparate patru săli de operații. Angajații instituției l-au invitat pe președintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, pentru a-i cere sprijinul în realizarea acestor proiecte. Despre asta democratul a scris pe pagina sa de Facebook.
evenimentul.md