2.835 vizualizări

Lumi paralele: știri cu tonalități total diferite despre raportul de activitate a Guvernului pentru trei ani

Prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip, a prezentat joi, 17 ianuarie, raportul de activitate a Guvernului pentru trei ani. Șeful Executivului a trecut în revistă principalele realizări ale echipei pe care o conduce, între care ultimele majorări de pensii și salarii. De asemenea, Pavel Filip a vorbit despre reformele și inițiativele Guvernului, care au permis stabilizarea situației social-economice și a crizei ce afectase Republica Moldova în urma devalizărilor bancare.

Publika.md a realizat mai multe știri de la eveniment și toate s-au remarcat printr-o tonalitate exclusiv pozitivă: „Pavel Filip, la raport: Am făcut în trei ani mai mult decât toate guvernările anterioare la un loc”. Entuziasmul jurnaliștilor de la Publika.md nu a fost împărtășit însă și de reporterii de la Jurnal.md. Și anume, reporterul de la Jurnal.md își începea știrea astfel: „În Republica Moldova totul este bine și frumos. Cel puțin, asta reiese din raportul prezentat astăzi de premierul Pavel Filip”, dând de înțeles că lucrurile nu sunt atât de roz. Unimedia.info a prezentat neutru și echilibrat, fără judecăți de valoare.

Pavel Filip, la raport: Am făcut în trei ani mai mult decât toate guvernările anterioare la un loc

Salarii şi pensii mai mari, alocaţii şi indemnizații majorate, drumuri mai bune, dar şi diverse programe pentru îmbunătăţirea sistemului medical. Sunt doar unele dintre realizările Guvernului Filip în trei ani de activitate, prezentate astăzi de către premier.
publika.md

(video) Pavel Filip a prezentat raportul pentru ultimii trei ani de activitate a Guvernului

Premierul Pavel Filip a prezentat raportul pentru 3 ani de activitate a Guvernului Republicii Moldova. Filip a menționat reforma sistemului de pensii, sistemul unitar de salarizare și „progrese importante pe dimensiunea transnistreană”.
unimedia.info

Cum explică Filip mărirea plăților sociale în ajun de alegeri: Am adunat bani până acum

În Republica Moldova totul este bine și frumos. Cel puțin asta reiese din raportul prezentat astăzi de premierul Pavel Filip după trei ani de activitate a Guvernului. „Am adus stabilitate și liniște în țară. Sunt mândru că am reușit să creștem veniturile oamenilor”, a declarat șeful Guvernului.
jurnal.md