4.462 vizualizări

Depunerea la CEC a listei naționale a partidului „ȘOR”, relatată cu omisiuni de unii și cu triumfalism de alții

Partidul lui Ilan Șor și-a adus joi, 27 decembrie, la CEC listele de candidați pentru parlamentarele din 24 februarie. Pentru a se înregistra în cursa electorală, Ilan Șor a venit la Palatul Republicii împreună cu echipa sa, precum și cu mai mulți susținători. Dar, cum s-a văzut acest eveniment la TV? A-tv.md l-a omis în totalitate, preferând subiectele despre Igor Dodon și Președinție. La polul opus, Tvc.md (instituție media ce aparține lui Ilan Șor) a realizat un reportaj amplu și pe un ton triumfalist, în care s-au regăsit opiniile pozitive ale susținătorilor, dar și remarci binevoitoare ale jurnalistului, însă fără vreo informație de context. „Ilan Șor a făcut o baie de mulțime, iar oamenii l-au aplaudat și le-au urat candidaților victorie”. Protv.md a realizat un reportaj echilibrat și neutru, care a redat fidel tabloul evenimentelor din centrul capitalei, precum și  a oferit informații de background ce au completat subiectul.

Dodon: Sunt mereu alături de PSRMl

Referindu-se la alegerile parlamentare din iarna anului viitor, Igor Dodon a spus-o pe șleau, oamenii își dau bine seama că - Dodon este un socialist, iar socialiștii înseamnă Dodon.
a-tv.md

Partidul lui Ilan Șor și-a adus la CEC listele de candidați pentru parlamentarele din 24 februarie 2019

Partidul lui Ilan Sor si-a adus la CEC listele de candidati pentru parlamentare. Sor a marsaluit in fruntea multimii de sustinatori, ca la parada.
protv.md

Partidul "Șor" a depus la CEC lista formațiunii pentru parlamentare

Partidul Politic ”Șor” a depus actele pentru înregistrarea în cursa electorală, pentru parlamentarele din 24 februarie. Îmbrăcați în veste albe și cu fulare cu ornamente naționale, mii de simpatizanți și susținători ai formațiunii au împânzit străzile capitalei, însoțind candidații până la Palatul Republcii, acolo unde CEC înregistrează concurenții.
tvc.md