2 990 просмотры

Vizita lui Igor Dodon la Bruxelles, în vizorul presei

Извините, этот техт доступен только в “Румынский”.

DODON, CU BUZA UMFLATĂ LA BRUXELLES. SECRETAUL GENERAL AL NATO I-A SPUS-O PE ȘLEAU

Neutralitatea nu înseamnă izolare. Este răspunsul secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, oferit lui Igor Dodon, care insistă pe recunoașterea internațională a statutului de neutralitate a RM. În cadrul unei întrevederi, Jens Stoltenberg i-a amintit lui Dodon de parteneriatul care durează deja de 25 de ani dintre NATO și R. Moldova, timp în care Alianța Nord-Atlantică a ajutat statul nostru să-și construiască instituții puternice.
independent.md

Dodon și Stoltenberg la NATO: neutralitatea R. Moldova nu trebuie să însemne și izolare

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, și președintele moldovean Igor Dodon au căzut de acord că neutralitatea R. Moldova nu trebuie să însemne și izolare. Cei doi le-au vorbit jurnaliștilor la sediul NATO la Bruxelles. „NATO sprijină pe deplin și respectă neutralitatea constituțională a Moldovei”, dar „neutralitate nu înseamnă izolare sau că nu putem colabora”, a spus Stoltenberg.
europalibera.org

Dodon i-a amintit secretarului general al NATO că Moldova este stat neutru

În cadrul vizitei de lucru pe care o efectuează la Bruxelles, președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO.
sputnik.md