Noi produse audio pe Facebook

0

 Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg,  a anunţat  că compania intenţionează să lanseze mai multe produse şi funcţii audio, care vor permite căutările şi difuzările de podcasturi, informează Reuters, citat de  Agerpres.

 Potrivit sursei, în lunile următoare, Facebook va lansa o serie de funcţii audio, inclusiv clipuri audio în format scurt, denumite „Soundbites”, pentru a-i încuraja pe utilizatori să descopere şi să asculte podcasturi.

Mark Zuckerberg a mai spus, într-un interviu acordat pe platforma Discord lui Casey Newton, editorul newsletterului Platformer, că reţeaua socială Facebook va explora şi posibilitatea lansării unor camere audio live.

„Dezvoltarea rapidă, în ultimul an, a aplicaţiei Clubhouse a demonstrat potenţialul pe care îl deţin serviciile de chat audio, în special în perioada în care majoritatea oamenilor din lume au rămas în locuinţele lor pe durata pandemiei de Covid-19”, se arată în material.

Prin această inițiativă, Facebook se alătură altor companii care dețin rețele sociale și care au anunţat în ultimele luni despre lansarea unor funcţii audio.

Sursă foto: REUTERS/Dado Ruvic