Ascult.eu, o nouă rețea socială audio creată de un antreprenor din Chișinău

0

O nouă rețea socială în format audio își face apariția în mediul online. De această dată, fondatorul platformei este antreprenorul  IT Vitalie Eșanu, din Republica Moldova. Aplicația ascult.eu este disponibilă deocamdată în versiune beta pentru iOS, iar fondatorul promite că în scurt timp va apărea și pe Android, scrie diez.md.

Vitalie Eșanu a relatat pentru redacția Diez.md care sunt mecanismele de funcționare ale aplicației și cum poate fi accesată: „Atunci când creezi un eveniment audio, cei înregistrați investesc în ore de atenție. Astfel, dacă ai un eveniment cu 100 de persoane și toate te ascultă o oră, ai la activ 100 de ore de atenție. Persoanele cu cele mai multe ore de atenție intră în categoria celebrităților. La înregistrarea în aplicație vei avea câteva opțiuni: ori te înregistrezi prin invitație, ca în Clubhouse, ori inviți alți prieteni și intrați toți odată, ori vei putea să plătești o sumă simbolică pentru a trece peste rând

La începutul acestui an, rețeaua socială Clubhouse, creată în același format audio,  a devenit virală în spațiul online. Dacă vreți să cunoști mai multe despre aplicație, vă invităm să vă testați cunoștințele despre platformă. 

Sursă foto: Diez.md