(Video) Un nou spot video al lui Andrei Bolocan, despre felul în care a apărut în știri expulzarea celor 7 angajați ai liceului „Orizont”

0

„Tehnica estompării este… atunci când mă duc la magazin și mi se întâmplă două lucruri: îl văd la magazin pe Plahotniuc stând în rând după sodă, pentru că îl arde jigăraia și îmi cumpăr o bucățică de pâine acolo… Dar când mă întorc acasă, îți povestesc următoarele: „Am cumpărat o pâine așa de proaspătă, albă, cu miros de țară — mi-a amintit de copilărie… Mai era acolo și Plahotniuc în rând, dar pâinea era așa de bună!””. Așa explică vloggerul Andrei Bolocan în videoul „Ei vor tu să uiți despre asta” felul în care funcționează tehnica estompării, folosită de postul NTV Moldova atunci când a relatat despre expulzarea celor șapte cetățeni turci, angajați ai rețelei de licee „Orizont”.

În ediția din octombrie, Andrei Bolocan a trecut la raport posturile NTV Moldova, Accent TV, Publika TV și Canal 2, care au informat tendențios despre expulzarea profesorilor turci. Totodată, el s-a referit și la instituțiile media care au abordat subiectul neutru și echidistant. De această dată, în rândul lor s-au regăsit TV8, Unimedia.info, Moldova 1 și Pro TV Chișinău.

Urmăriți mai jos videoul integral: